Crepe Oslo

crepe-oslo

Har du lyst på en ekte fransk crêpe i Oslo? Delicia på Oslo City tilbyr både søte dessertcrêpes og usøtede varianter med deilig tilbehør.

Sjekk ut våre deilige produkter og bestill din:

Delicia er et nytt konditorikonsept hvor du kan smake på alt fra ekte franske crêpes og makroner, til konfekt og is, samt freshe salater og sandwicher. 

Vi har et stort utvalg av kaffe, bakevarer og kaker for enhver smak. Felles for alle våre bakevarer er at de er hjemmelaget, har høy kvalitet og er laget av naturlige, førsteklasses ingredienser.

Delicia har også et bredt utvalg for veganere og dere som er allergiske for gluten, laktose eller raffinert sukker. Sjekk ut hva du kan spise her inne på våre nettsider, ta kontakt med oss, eller stikk innom vårt crêperie og spiseri på Oslo City eller Byporten. Du kan også bestille veganske og allergivennlige kaker til dine arrangementer – fortell oss hva du ønsker av smaker og design!

Du vil elske å bestille :

beste-crepe-oslo

Våre crêpes

Mange spiser crêpes når de er i utlandet, men nå kan du også nyte ekte franske crêpes midt i Oslo sentrum. 

Bestill her

Både lunsj og dessert

På vårt bakeri i tredje etasje på Oslo City og første etasje på Byporten finner du flere varianter av crêpes som passer både til lunsj eller som en søt dessert. 

Vi serverer salte crêpes med saftig kylling, hummus, tunfisk og andre smakfulle sammensetninger, og søte dessertcrêpes med nutella, krem, bær og flere søtsaker. 

Les også: Brunch Oslo

crepe-oslo-city

Historien om crêpes

Crêpes er en fransk rett som først ble laget på 1300-tallet i Bretagne, etter at det ble importert bokhvete til den franske byen. 

Tynne pannekaker

Bokhvete ble hovedingrediensen i det som i dag er kjent som crêpes. Crêpes er tynne pannekaker som enten tilberedes som søte crêpes (crêpes sucrées) eller som salte crêpes med tilbehør (crêpes salées). 

Feirer crêpe-dag i Frankrike

I Frankrike feires dagen «Le Chandeleur» den 2. februar. Dagen ble opprinnelig feiret for å markere at Jesus ble båret fram av Maria i tempelet i Jerusalem, men nå forbindes dagen først og fremst med crêpes. Dagen kalles ofte Le Jour des Crêpes (den store crêpe-dagen) i Frankrike.

I dag serveres det crêpes over hele verden, og det er populært både som lunsj og som dessert. Flere steder i verden kan du kjøpe crêpes fra boder og foodtrucks, men de serveres også som desserter på fine restauranter i flere forskjellige varianter.

crepe-i-oslo

Om Delicia

Delicia er et nytt konditorikonsept med fokus på kvalitet og gode råvarer. Vi serverer både søtt og salt, lunsj og desserter. Hos oss får du både konfekt og søtsaker, kaker og crepes, men også sandwicher og salater, smoothies og juice. Alt er selvsagt laget av råvarer av den beste kvalitet.

Bestill her

Kvalitet i sentrum

Vi er lidenskapelig opptatt av å kunne tilby høy kvalitet. Derfor lages alle våre kaker, crêpes og desserter kun med ferske, naturlige ingredienser.

I tillegg til crêpes, tilbyr vi også godsaker som: 

  • Makroner 
  • Is 
  • Kaffe, smoothies
  • Donuts
  • Konfekt
  • Sandwicher

     

dessertboard-oslo

Veganske og allergivennlig alternativ

Å leve vegansk har blitt en trend i Norge og i utlandet, som den siste tiden har vokst seg større og større. Hos Delicia er vi opptatt av å kunne tilby veganske alternativ til dem som har valgt en vegansk livsstil. Kjøp veganske kaker og konfekt, salater og mye mer hos oss. 

Bestill her

Delicia holder til i tredje etasje på Oslo City og på første etasje på Byporten. Kom innom vår kafé i dag og spis her, eller ta med deg noen deilige crêpes hjem!

Vi gleder oss til å se deg – velkommen til Delicia!

X
0
    0
    Min handlekurv
    Handlekurven din er tomTilbake til nettbutikken
      Calculate Shipping